BAŞKAN YALÇIN, ÜRETİCİNİN YANINDA

BAŞKAN YALÇIN, ÜRETİCİNİN YANINDA

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, görev süresi boyunca daima destek olduğu üretici ve çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor.Yayladağı’nı tarım, turizm ve kültür kenti yapmak için tüm imkanları sahaya seferber eden, Ankara’da da tüm süreçlerin takipçisi olan Yalçın, ilçede yeni işletmelerin açılmasına yardımcı olduğu gibi, ilçe halkına alternatif ürünleri de ekme imkanı sunarak gelir kaynaklarının arttırılmasını ve çeşitlendirilmesini sağlıyor. Başkan Yalçın bu sayede Yayladağı’nın tarımsal ürün kapasitesinin artmasını ve vatandaşın gelir kaynaklarının artmasını amaçlıyor.

ÇİFTÇİLERE EĞİTİM VERİLDİ

Başkan Mehmet Yalçın, Yayladağı’nda ekilmeyen alanın kalmaması ve maddi değeri yüksel alternatif ürünlerin de ilçeye kazandırılması amacıyla ilçede bir eğitim programı düzenledi. Yayladağı konferans salonunda Tarım Bakanlığı Tıbbi Aromatik Bitkiler Kümelenme Projesi kapsamında “Safran” bitkisi, yetiştiriciliği ve yabancı ot mücadelesi ile, Safran Soğanı Dağıtımı toplantısı düzenlendi. Toplantıya Başkan Yalçın’ın yanı sıra İl Tarım Müdürü Ergün Çolakoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Tarım Müdürü, Çiftçiler ve üreticiler katıldı. Düzenlenen toplantıda çiftçilere, Safran bitkisinin coğrafya uygunluğunun yanı sıra ekim, hasat ve ticaret hakkında bilgilendirmeleri yapıldı.

ZEYTİNYAĞI FABRİKASI HİZMETE GİRDİ

Yayladağı’nda bir ilk olan Zeytinyağı Fabrikası, Başkan Yalçın’ın da katıldığı törenle hizmete girdi. İş İnsanı Erol Çakır’a ait olan Karaköse-Çakı-Sebenoba bölgesinde hizmet verecek Aydın Bahçe Zeytinyağı Fabrikası açılışında AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, siyasi parti il başkanları ve davetliler hazır bulundu. Başkan Yalçın, iş insanı Çakır’a teşekkür ederek işletmeye bereketli işler diledi.

Başkan Yalçın, ilçenin kazanması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.