Meşale Gazetesi

BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NA DEĞER KATIYOR

BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NA DEĞER KATIYOR

Yayladağı’nın genç ve başarılı belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye değer katmaya devam ediyor.

Tüm mahallelere eşit hizmet prensibi ile hizmet götüren Başkan Yalçın, Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Başkanı Doğan Gürlen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Güney ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarihi Ümbereşe Çeşmesi’nin çevre düzeni ve peyzajının tamamlanmasının ardından Soku Dibi Kadınları ile keyifli bir akşam çayı içti. Kadınlardan hizmet dolayısıyla takdir gören Başkan Yalçın, buluşmada hizmetlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Tarihi Ümbereşe Çeşmesi’nin çevre düzeni ve peyzajının tamamlanmasının ardından Soku Dibi Kadınları ile keyifli bir akşam çayı içtik. Bu çeşmenin peyzajının yapılması için bizleri teşvik eden değerli hocalarımız Mebrure Karataş ve Kadir Oktay’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN YALÇIN ESNAFI DİNLEDİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte; ilçede pazar esnaflarını ve alışverişte bulunan vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı kazançlar diledi. Esnafları dinleyen Başkan Yalçın, tüm esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yalçın, tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenerek örnek başkan olduğunu bir kez daha kanıtladı. Vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Yalçın’a teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.