BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN MİMARI OLDU

BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN MİMARI OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede değişim ve dönüşümün mimarı oldu.

İlçeye ilk defa doğalgazı kazandıran Başkan Yalçın, Yayladağı’nın adının tarım, deniz turizmi, doğa turizmi ve festivallerle anılmasını sağladı. İlçede çilek üretimine büyük destek veren Başkan Yalçın, milyonlarca dolarlık ihracat rakamına ulaşılmasını ve istihdamda rekor sayıya ulaşılmasını sağladı. Turizme yönelik yatırımlarla bakir arazileri yeşillendiren, turistik tesislere giden yolları düzenleyen Yalçın, Yayladağı’nın turizm destinasyonu olmasını sağladı.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

REKLAM ALANI

İlçeye ilk kez tiyatro oyunu izleyen, kütüphane açılışı ve kültür sanat merkezi açılışları gerçekleştiren Yalçın, ilçede kültür sanat alanında çığır açtı. Yayladağı’nı ileriye taşıyan adımları ardı ardına atan Başkan Yalçın’a Yayladağılı vatandaşlardan am destek geldi. Genç ve çalışkan Başkan Mehmet Yalçın’ın 31 Mart’ta rekor oyla seçilmesini sağlayan Yayladağılı vatandaşlar, Başkan Yalçın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni hizmetleri kazandırması temennilerini ilettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.