BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NI YEŞİLLENDİRİYOR

BAŞKAN YALÇIN, YAYLADAĞI’NI YEŞİLLENDİRİYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kurumlarla işbirliği yaparak ilçesindeki yeşil arazı oranını arttırıyor.

Başkan Yalçın, Orman İl Müdürlüğü, MKÜ Yayladağı Fakültesi öğrencileri ve Yayladağı Belediyesi ekiplerinin işbirliğinde gerçekleştirilen dut fidanı dikim etkinliğine katıldı. Etkinlikte Başkan Yalçın’ın yanı sıra Antakya Orman İşletme Müdürü Osman Koç, Ağaçlandırma Şefi Tufan Tıraşoğlu, Yayladağı Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan ve MKÜ gönüllüleri hazır bulundu. Başkan Yalçın, beraberindekilerle birlikte toplamda 2 bin kök dut fidanını ilçede orman vasfını kaybetmiş alanlara dikti. Fidanların cansuyunu da veren Başkan Yalçın, amaçlarının hem ilçedeki yeşil miktarını arttırmak, hem de dut yaprakları sayesinde ilçede ipek böcekçiliğini geliştirmek olduğunu kaydetti.

YALÇIN: ETKİNLİĞİMİZE KATILANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 2 bin kök dut fidanının dikildiğini belirten Başkan Yalçın, “Amacımız orman vasfını yitirmiş arazileri fidanlarla buluşturmak, dut dikerek ipek böcekçiliğini geliştirmektir. İnşallah ileride dut yaprakları ile ilçemizde ipek böcekçiliğini de geliştireceğiz. Aynı zamanda orman vasfını kaybetmiş, boş durumda olan bu alanlarımızı da değerlendirmiş olacağız. Etkinliğimize katılan öğrencilerimize, belediye personellerimize ve orman işletme personellerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.