BAŞKAN YALÇIN’DAN AHDE VEFA ZİYARETİ

BAŞKAN YALÇIN’DAN AHDE VEFA ZİYARETİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cem Eren Anadolu Lisesi’nin ilçeye kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Doç. Dr. Cihat Yaycı’ya ahde vefa ziyaretinde bulundu.

Türkiye genelinde mavi vatanı savunan konferanslarıyla farkındalık yaratan Yaycı paşaya ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Yalçın, Cem Eren Anadolu Lisesi’nin de tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

“FİKİRLERİNDEN DOLAYI PAŞAMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

REKLAM ALANI

Okulun açılışına da Yaycı paşayı davet eden Başkan Yalçın, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Mavi Vatan Doktrini çerçevesinde milli çıkarlarımızı koruma yolunda mücadeleler veren, konferansları ile vatanımızın her karışını aydınlatan Fahri Hemşerimiz Sn. Doç. Dr. Cihat Yaycı paşamızı ziyarette bulunduk. Kendilerine öncelikle deprem sonrası ilçemize yaptıkları yardımlar ve kazandırdıkları okul başta olmak üzere ülkemize yaptığı hizmetler ve gençlerimize ışık tutan fikirleri için şükranlarımı sunuyor, nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.