BAŞKAN YALÇIN’DAN EĞİTİME NEFES OLACAK PROJE

BAŞKAN YALÇIN’DAN EĞİTİME NEFES OLACAK PROJE

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe eğitimine nefes aldıracak projeleri ardı ardına ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Yalçın, bayram arefesinde ilçe halkına yeni bir lise müjdesi verdi. Yapımı tamamlanan 24 derslikli lisenin önümüzdeki eğitim sezonunda faaliyete gireceğini belirten Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Nitelikli Lisemiz Önümüzdeki Eğitim Sezonunda kapılarını açıyor. İlçemizde yapımı tamamlanmak üzere olan sınavla alan ilk lisemiz, içerisinde 24 derslik, kütüphane, bilgisayar odası, yemekhane, çok amaçlı salon, rehberlik sınıfı ile öğretmenler odası bulunan kapsamlı projesiyle çevre ve peyzaj düzenlemesi ardından eğitim hayatına başlıyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili yerinde incelemelerde bulunduğumuz okulumuzun ilçemize kazandırılmasında aracı olan Doç. Dr. Cihat Yaycı paşamıza ve Eğitim alanında her desteği sağlayan Hayırsever İş İnsanı, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Eren Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize ve eğitim camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.