BAŞKAN YAPAR, ANTAKYA BELEDİYESİ KARATE TAKIMI’NI AĞIRLADI

BAŞKAN YAPAR, ANTAKYA BELEDİYESİ KARATE TAKIMI’NI AĞIRLADI

“Sporcularımızın Kazandığı Madalyalarla Gururlandık, Spora ve Sporcuya Destek Vermeye Devam Edeceğiz.”

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, İskenderun, Samandağ ve Adana’da düzenlenen Karate turnuvalarında genel kategoride ve bireyselde önemli dereceler elde eden Antakya Belediyesi Karate Takımı’nı makamında ağırladı.Makamda gerçekleşen buluşmada Antakya Belediyesi Karete Takımı’nın yanı sıra antrenörler ve Belediye Spor İşleri Müdürü yer aldı.6-7 Temmuz’da İskenderun Belediyesi’nce İskenderun’da düzenlenen “5 Temmuz Festivali İller Arası Kurtuluş Kupası”nda Antakya Belediyesi Karate Takımı, Kızlar kategorisi Genel Klasmanda 1.lik, Erkekler Kategorisi Genel Klasmanda 3.lük elde etti. Şampiyonaya 20 kişiden oluşan Kız Minik Yıldız Kategorisinde katılım gösteren Antakya Belediyesi Karate Takımı, 5 tane 1.lik, 6 tane 2.lik, 2 tane 3.lük; ayrıca şampiyonaya 35 kişiden oluşan Erkek Minik Yıldız Kategorisinde katılım gösteren Antakya Belediyesi Karate Takımı 4 tane 1.lik, 3 tane 2.lik ve 7 tane 3.lük elde etti.

25 Haziran Salı günü Samandağ Kaymakamlığı ev sahipliğinde Hatay Karate İl Temsilciliğince düzenlenen “Samandağ Karate Teşvik Müsabakaları” Turnuvası’na katılım gösteren Antakya Belediyesi Karate Takımı Hatay 1.liği elde etti. Minik, Yıldız, Genç ve Ümit Kategorilerinde “Kata ve Komite” dallarında 21 sporcu ile turnuvaya katılım gösteren Antakya Belediyesi Karate Takımı Erkekler kategorisinde 1.lik, Kızlar Kategorisinde 3.lük elde etti. Ayrıca bireyselde 16 tane 1.lik, 12 tane 2.lik ve 10 tane 3.lük dereceleri elde etti. 30 Haziran Pazar günü Adana’da Yüreğir Belediyesince düzenlenen “İller Arası Anadolu Yıldızlar Karate Şampiyonası”nda Antakya Belediyesi Karate Takımı Genel Klasmanda 2.lik elde etti. Şampiyonaya 17 kişiden oluşan Yıldızlar kategorisinde katılım gösteren Antakya Belediyesi Karate Takımı 3 tane 1.lik, 3 tane 2.lik ve 5 tane 3.lük elde etti. Başkan Yapar, ziyarette şu sözlere yer verdi; “Karate turnuvalarında genel kategoride ve bireyselde önemli dereceler elde eden sporcularımızın kazandığı madalyalarla gururlandık. Antakya Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bizleri en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı, Karate Takımı Baş Antrenörü Adnan Kuzu, yardımcı antrenörler Ayhan Şahinal, Tuba Kuzu ve Ahmet Helvacıoğlu’nu da tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.