BAŞKAN YAPAR, HASTALARA MORAL VERDİ

BAŞKAN YAPAR, HASTALARA MORAL VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren vatandaşları ziyaret ederek, moral desteği sundu.

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının da katıldığı ziyarette hastalara şifa dileyen Başkan Yapar ayrıca hastane Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez’i de ziyaret ederek sağlık çalışanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez’den Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Yapar, Antakyalıların hastaneye ulaşmasında, çevresel sorunların çözülmesi ve sorunların giderilmesi anlamında da belediye olarak çalışma yaptıklarını da sözlerine ekledi. Başkan Yapar,  Hatay’ın gelişmesi ve hızlı şekilde ayağa kalkması için göstermiş olduğu desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese ve AK Parti Teşkilatı’na teşekkür etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.