BAŞKAN YAPAR, KÜÇÜKDALYAN MAHALLESİ VE YENİ SANAYİ SİTESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN YAPAR, KÜÇÜKDALYAN MAHALLESİ VE YENİ SANAYİ SİTESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Küçükdalyan Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Yapar’a incelemeler sırasında Küçükdalyan Mahalle Muhtarı Ali Gazaloğlu ve daire müdürleri eşlik etti.Küçükdalyan Mahallesi’nde Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin yabani ot temizliği ve budama çalışmalarını inceleyen Başkan Yapar, çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi aldı. Küçükdalyan Mahalle Muhtarı Gazaloğlu, hizmetlerinden dolayı Başkan Yapar’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Yeni Sanayi Sitesi’nde Yol Onarım Çalışmaları

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki yol onarım çalışmalarını inceledi.Başkan Yapar, esnafın ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yeni Sanayi Sitesi’nde yol onarım çalışması gerçekleştirildiği ve kısa süre içinde kullanıma açılacağını belirtti. Yeni Sanayi Sitesi esnafı, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Yapar’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.