BAŞKAN YAPAR, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YAPAR, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Akcurun Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Akcurun Mahalle Muhtarı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Üzümdalı, Gökçegöz, Açıkdere, Tanışma, Bitiren, Narlıca, Kuruyer muhtarları katılım gösterdi. Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerde yürütülen faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Yapar, mahallelerin ihtiyaçlarını muhtarlarla birlikte değerlendirdi. Başkan Yapar, muhtarların görüşlerine önem verdiğini vurgulayarak el birliğiyle mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Karaali Mahallesi’nde Muhtarlar Toplantısı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Karaali Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Karaali Mahalle Muhtarı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Akhisar, Alazi, Anayazı, Büyükdalyan, Dikmece, Ekinci, Kuzeytepe, Küçükdalyan, Maşuklu, Zülüflühan muhtarları katılım gösterdi.Mahalle muhtarlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Yapar, mahallelerdeki ihtiyaç ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda iş birliğinin devam edeceğini belirtti. Başkan Yapar, muhtarlara hizmetleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Toplantıya katılan mahalle muhtarları destek ve iş birliğinden dolayı Başkan Yapar’a teşekkür etti.    Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.