YELOĞLU, İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

YELOĞLU, İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ilçe gezilerine devam ediyor. Bu kapsamdaki ziyaretler Belen ve Payas İlçelerine gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde Başkan Mehmet Yeloğlu’na, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen eşlik etti. Gitti yerde Koronovirüs tedbirlerine dikkat eden Başkan Mehmet Yeloğlu, buralarda AK Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Yeloğlu yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, hoş sohbetlerde bulundu. Başkan Yeloğlu ve beraberindekilerin ilk durağı AK Parti Belen İlçe Başkanlığı oldu. AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yeloğlu burada yaptığı konuşmasında’’ İçeriden ve dışarıdan gelen tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi durmadan çalışacağız ve inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz’’dedi. Partililer ile günün anısına fotoğraf çekiminin ardından Payas İlçesine geçen AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti İlçe Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantı sonrası Tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde incelemelerde bulundu. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.