BAŞKAN YELOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN YELOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, her yıl Mayıs’ın ikinci Pazar gününde kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Annelerimize sadece bugün özelinde değil her gün değer vermemiz gerektiğini belirten Başkan Yeloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Toplumumuzda ve dinimizde annelerimiz “Cennet anaların ayakları altındadır” görüşüyle her zaman özel bir yere sahiptir. Geleceğin inşasında başrol oynayan annelerimiz bu yolda her türlü fedakarlığı göstermektedir. Bizleri 9 ay boyunca karnında taşıyan annelerimizin yalnızca bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Koronavirüs nedeniyle annelerimize sarılıp onların emektar ellerini öpemediğimiz bu günlerde onlara olan sevgimizi her zaman dile getirmeliyiz. Bu vesileyle; yemeyip yediren, içmeyip içiren kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelerimizi saygı ve minnete anıyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.