Meşale Gazetesi

BAŞKAN YEŞİLDAL, AK DAVA YOLUNDA

BAŞKAN YEŞİLDAL, AK DAVA YOLUNDA

AK Parti’nin Hatay’daki baş bayraktarı olan Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ak dava için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Gerek Ankara’da gerekse de Hatay’ın her köşesinde durmadan çalışan Başkan Yeşildal, AK Parti’nin küskünlerini partiye döndürmek, 2023 hedefi doğrultusunda yeniden iktidar olmak için tüm ilçelerde program düzenleyen Başkan Yeşildal, partinin her ferdini AK dava yolunda önemsiyor.

HER KESİMİN SORUNLARINI DİNLİYOR

Başkan Yeşildal, yoğun gündemi arasında her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Hükumet olarak tüm vatandaşların sonuna kadar yanlarında olduğunu kaydeden Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı müjdelerle hiç kimseyi çaresiz bırakmadığını belirtti.

“ORTAK GAYEMİZ HATAY”

Hatay için çalışmaya devam ettiklerini belirten Yeşildal; “Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman dinamik, her zaman sahada bir teşkilat olan AK Parti Kadroları olarak biz de çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Ortak paydamız Hatay, gayretimiz Hatay’ımız için ülkemiz için. Hep daha iyisinin peşindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. Onları dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. Bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söylemi çalışmalarımızın merkezi olmuştur. Milletine aşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Sıcak ve samimi şekilde gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Başkan Yeşildal, her girdiği hanede esnaf ve vatandaşların, özellikle gençlerin ilgisiyle karşılanıyor. Başkan Yeşildal, gösterilen ilgiye aynı şekilde cevap vererek vatandaşlara hayırlı işler, hayırlı günler temennisinde bulunuyor. Başkan Yeşildal, 2023 hedefi doğrultusunda seçim çalışmalarına da devam edileceğini kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.