BAŞKAN YEŞİLDAL AK PARTİ’Yİ SIRTLIYOR

BAŞKAN YEŞİLDAL AK PARTİ’Yİ SIRTLIYOR

AK Parti’nin Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay’da partisinin yükselişinde başrolü oynamaya devam ediyor. Hatay’ın 15 ilçesini kucaklayan Yeşildal, AK dava yolunda çalmadık kapı bırakmıyor. Teşkilatın toparlayıcı ismi olan deneyimli siyasetçi Yeşildal, Ankara’da ve Hatay’da vatandaşın menfaatleri için çalışmalarını sürdürüyor. Meclis kararlarının görünmeyen kahramanı olan ve alınan her kararda katkısı olan Yeşildal, Hatay halkının menfaatine olan projelerin geçirilmesi konusunda meclis üyelerine brifing vererek kararlarda önemli rol oynuyor. İl genelinde rutin çalışmalar olan teşkilat toplantılarına ara vermeden katılmaya devam eden Yeşildal, Hatay’da parti çalışmalarıyla ilgili katılımcıları da bilgilendiriyor.

ERDOĞAN’IN ÇİZGİSİNDEN ŞAŞMAK YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette Hatay’ı 2023 yılında yeni yüzyıla ak Parti olarak taşımaya devam eden Yeşildal, başarılarıyla hem Hatay’da hem de bölgede parmakla gösteriliyor. Başkan Adem Yeşildal Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Halis Dalkılıç başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Gerçekleşen konferans görüşmesinde AK Parti’nin Hatay’daki çalışmalarını da aktaran Yeşildal, Dalkılıç’tan beğeni aldı. Başkan Yeşildal, AK Partinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.