Meşale Gazetesi

BAŞKAN YEŞİLDAL, GÖNÜLLERİN BAŞKÖŞESİNDE

BAŞKAN YEŞİLDAL, GÖNÜLLERİN BAŞKÖŞESİNDE

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşların sofralarına konuk olmaya devam ediyor.

BAŞKAN YEŞİLDAL, VATANDAŞLARIN SOFRALARINA KONUK OLUYOR

AK Parti Hatay İl Başkanı Av.Adem Yeşildal, Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşların sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Başkan Yeşildal, paylaşma ayı Ramazan’ın bereketinden nasiplenmek amacıyla her akşam evlerine konuk olduğu vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. 

YEŞİLDAL: NECİP MİLLETİMİZ VAR OLSUN 

Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen iftar programlarında ekmeklerini ve çorbalarını Başkan Yeşildal ile paylaşan vatandaşlara teşekkür eden Yeşildal, “Necip milletimiz var olsun. Her ne olursa olsun “Sevgi’yi” çoğaltmalıyız. Milletimizin kocaman sevgisi karşısında saygıyla eğiliyorum.

Bizleri sofralarına büyük teveccühle konuk eden tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Milletimizin gönlü işte bu kadar boldur. Bu sofralarda hepimize yer vardır. Bu vesileyle tüm müslüman aleminin Ramazan’ı şerifini kutluyor, bu ayın hepimize bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YEŞİLDAL, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Başkan Yeşildal, yoğun temposu arasında İl Binası’nda günlük ve haftalık toplantıların yanı sıra nezaket ziyaretleri gerçekleştiren vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Yeşildal, kendisini ziyaret eden tüm vatandaşlara teşekkür etti. Yeşildal, “AK Parti milletin partisidir.

Tam kapanmadan önce bizleri ziyarete gelen tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşları pandemi dolayısıyla tam kapanma kurallarına uymaya davet ediyor, kişisel izolasyonun tam anlamıyla sağlanmasını rica ediyorum. Koronavirüs illetinden bir an önce kurtularak milletimizle kucaklaşmayı dört gösle bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.