BAŞKAN YEŞİLDAL, HALKLA BULUŞTU

BAŞKAN YEŞİLDAL, HALKLA BULUŞTU

AK Parti Hatay İl Başkanlığı’na seçildiği günden bu yana yoğun teveccühle karşılanan ve her gittiği yerde sevgi seline uğrayan Başkan Adem Yeşildal, yoğun temposu arasında vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmiyor.

Başkan Yeşildal, Antakya ilçe Teşkilatı koordinasyonunda gerçekleştirilen Mahalle ziyaretleri kapsamında merkez ilçe Antakya’ya bağlı Anayazı, Akhisar, Serinyol, Tahtaköprü, Uzunalıç, Maraşboğazı ve Üçgedik Mahalleleri’nde vatandaş buluşmaları kapsamında mahalle halkıyla bir araya geldi. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Adem Yeşildal’a AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve ilçe Teşkilatı da eşlik etti.

2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE HAZIRLANIYORUZ

Teşkilat olarak 2023 seçimlerine güçlü şekilde hazırlandıklarını dile getiren Başkan Yeşildal “Milletimizin her bir ferdinin derdini dinlemek ve çözüm üretme gayreti içinde olmak görevimiz. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizle aramızdaki gönül bağımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceğiz. Hizmette sınır tanımayan AK Parti’nin daha güzel hizmetleri de yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Tüm İl ve İlçe teşkilatlarımızla samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YEŞİLDAL, VATANDAŞLARA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SELAMINI İLETTİ

Başkan Yeşildal, ziyaret ettiği mahallelere Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip, istek ve talepleri için gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti. Vatandaşlar tarafından yoğun sevgi seliyle karşılanan Başkan Yeşildal, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.