BAŞKAN YILMAZ “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI” KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” kutladığını belirterek, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN YILMAZ “24 TEMMUZ GAZETECİLER   VE BASIN BAYRAMI’NI” KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” kutladığını belirterek, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi; “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. 
Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler.
Basın toplumsal hayatımızın önemli parçalarından birisidir. Bu tarih boyunca böyle olmuştur. Böyle bir günün ortaya çıkmasına da bu önem vesile olmuştur. 
Basın, yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığıyla yaşadığımız şehir, ülke ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. Bu da Basının değerini ve önemini bir kat daha arttırmaktadır.
Toplumu aydınlatan, yaşanan tüm olayları ve gelişmelerin bizlere aktarılması için, gece gündüz demeden büyük çaba sarf eden, her durumda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” en kalbi duygularımla kutlar, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.