BAŞKAN YILMAZ ANKARA’DA

BAŞKAN YILMAZ ANKARA’DA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımlarıyla düzenlenen AK Parti 136.Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara’ya gitti.Başkan Yılmaz Ankara programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımlarıyla düzenlenen AK Parti 136.Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya yer aldı.

Başkan Yılmaz toplantının ardından, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları eşliğinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi’yi TBMM’de ziyaret etti.Antakya ile ilgili başta Kurtuluş Caddesi sokak sağlıklaştırma projesi olmak üzere pek çok konu hakkında istişarenin gerçekleştiği ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz, ev sahipliklerinden dolayı AK Parti Hatay Milletvekillerine teşekkürlerini iletti.Daha sonra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, belediye başkan yardımcıları eşliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler. Bakan Kurum Antakya’nın gelişmesi, büyümesi, güzelleşmesi konusunda gerek Kentsel Dönüşüm, gerek restorasyon çalışmaları, gerekse imar ve şehircilik konularında her daim üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Heyet ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.