BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ FUTBOL TAKIMI’NIN YENİ TRANSFERLERİYLE SÖZLEŞME İMZALADI

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı Antrenörü Kenan Maraşlıoğlu ve oyuncular, Başkan Yılmaz’a ve Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu’na forma hediye etti.

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ FUTBOL TAKIMI’NIN YENİ TRANSFERLERİYLE SÖZLEŞME İMZALADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yeni kurulan ve bu yıldan itibaren Hatay 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek futbol takımının yeni transferleri ile sözleşme imzaladı.Başkan Yılmaz, yeni kurulan Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımının yeni transferleri Ömer Fansa, Ali Boz, Halil Güvercin, Serkan Boz, Yusuf Sürmeli, Ferhat Türkmen, Özkan Uçar, Cuma Aksoy ve Şakir Bayraktar’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunarak amatör spora ve sporcuya verilen desteklerin artarak devam edeceğini dile getirdi.Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı Antrenörü Kenan Maraşlıoğlu ve oyuncular, Başkan Yılmaz’a ve Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu’na forma hediye etti.İmza töreninin ardından heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.