BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Başkan Yılmaz, deneyimli personelleri öncülüğünde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Antakyalılara daha yaşanabilir bir kent sunmak için çalışmalarını sürdüren Antakya Belediyesi, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Asli hizmetlerin yanı sıra, vatandaşların huzuru, güvenliği ve rahatı için diğer hizmetlerin de aksamasına izin vermeyen Başkan Yılmaz, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım, ağaçlandırma, mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antakya’nın 95 Mahallesi’nde bulunan parklar Antakya Belediyesi ekiplerince sürekli olarak kontrol ediliyor, hasar gören kent mobilyaları, oyun grupları, spor aletleri onarılıyor, çimler biçiliyor, ağaçlar budanıyor, arızalanan elektrik sistemleri onarılıyor, sulama ve çiçek ekme işlemleri yapılıyor. Tüm parklarda ağaç ekimi çalışmaları da mevsimsel olarak devam ediyor.

Bitki Üretim Merkezi’nde üretilen ağaçlar Yeşil Dostu Antakya Belediyesi tarafından parklardaki yerini alıyor. Çocukların güvenle oynayabilecekleri, vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri park ve yeşil alanlar yaygınlaştırılıyor.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.