BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’NIN DEĞERLERİNİ TANITIYOR

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’NIN DEĞERLERİNİ TANITIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın değerlerini ulusal ve uluslararası arenada tanıtmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, son olarak Beyaz TV ekranlarında Belma Belen’le Geziyoruz programında Antakya’nın yemeklerini tanıttı.

Başkan Yılmaz’ın yanı sıra programa Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Süheyl Budak da katıldı. Başkan Yılmaz ve Budak, Antakya yemeklerinin tarihlerini anlattılar. Antakya’nın yüzlerce çeşit yemek çeşitlerinin altını çizen Başkan Yılmaz, programda Antakya’nın lezzetlerinin uluslararası arenada tanıtımını sağladı.

YILMAZ: ANTAKYA KÜLTÜRÜNÜ TANITTIK

Başkan Yılmaz, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Beyaz TV’de yayınlanan Belma Belen’le Geziyoruz programı, Antakya’mızın zengin mutfak kültürünü konu alıyor. Antakya Gastronomi Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Süheyl Budak ile birlikte Belma Belen Hanımefendinin program konuğu olduk. Antakya’mızın zengin mutfak kültürünü tanıtmak ve gastronomi turizmini canlandırmak üzere sohbet gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.