Meşale Gazetesi

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya’nın tüm mahallelerini karış karış gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla kucaklaşıyor. 

Mahalle ziyaretleri programına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, parti teşkilatı üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösteriyor. 

Ziyaretlerde mahalle muhtarlarının ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen heyet, devam eden ve planlanan projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler sunuyor. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mahalle ziyaretlerinde muhtarlarla, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Kendisini karşılayan herkesle tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Yılmaz, talep ve önerileri dinlemek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini, genellikle hizmetlerden memnuniyet duyulduğunu öğrenmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. “Antakya’ya hizmet etmek boynumuzun borcu” diyen Başkan Yılmaz, her alanda yürütülen hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı. 

Programlar kapsamında heyet; Derince, Arpahan, Paşaköy, Aşağıoba ve Ovakent Mahallelerini ziyaret ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.