BAŞKAN YILMAZ, COVİD-19 VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİRLERİ ALIYORUZ

BAŞKAN YILMAZ, COVİD-19 VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Antakya Belediyesi, tüm dünyayı saran Korona Covid-19 isimli hastalığa karşı Sağlık Bakanlığı kontrolünde yürütülen önlemler kapsamında, kurumsal sorumluluklarını yerine getiriyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ 31 Aralık 2019 tarihinde ilk olarak Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip Korona Virüs (Covid-19) isimli hastalığa karşı devletimiz tarafından tüm kurumlara etkin koruyucu önlemleri alınması yönünde talimatlar gönderilmiştir. Bu konuda kişisel tedbirlerin yanı sıra, yerel yönetimlere de büyük sorumluluklar düşmektedir.Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve personellerimizin sağlığını korumak, bu hastalıkla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele edebilmek amacıyla aşağıdaki önlemleri almış bulunmaktayız;Belediyemize ait tüm hizmet binalarımız, birimlerimiz ve ortak kullanım alanlarımız ilaçlandı

Hizmet binalarımıza vatandaşlarımızın ve personelimizin rahat ulaşabileceği noktalara dezenfektanlar yerleştirildi.Şehir genelinde yürüttüğümüz kapsamlı temizlik çalışmaları, başta okul, cami, parklar, çocuk oyun alanları, kurumlar, çarşılar gibi kalabalık ortamların çevreleri olmak üzere arttırıldı.İbadethanelerde yürütülen temizlik çalışmalarımız devam ediyor.Çöp toplama, konteyner dezenfekte ve tasfiye çalışmalarımız devam ediyor.Belediyemize ait sosyal medya hesaplarından ve internet sitemizden vatandaşlarımızın kişisel olarak alması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme içerikleri yayınladık.

Yine kişisel olarak alınması gereken tedbirler konusunda İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde hazırlanan afişleri tüm hizmet binalarımızın ve birimlerimizin ana giriş kapılarına asılmasını sağladık. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.