BAŞKAN YILMAZ, HATAY DERNEKLER FEDERASYONU GENEL KURULUNA KATILDI

BAŞKAN YILMAZ, HATAY DERNEKLER FEDERASYONU GENEL KURULUNA KATILDI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu Genel Kuruluna katılım sağladı. Davetli olarak gittiği İstanbul’da Hataylılarla buluşan Başkan Yılmaz, genel kurulda Hataylılarla hasret giderdi. Antakya Belediyesi’nin çalışmalarını İstanbul’da tanıtma imkanı da bulan Başkan Yılmaz, İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer’e de ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yılmaz: Genel Kurulumuz Hayırlı Olsun

Başkan İzzettin Yılmaz, genel kurulda yaptığı konuşmada İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu genel kurulunda hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Başkan Hüseyin Yılmazer’in girişimini çok önemli buluyorum. Hataylılar olarak birlik olursak kentimizi daha iyi temsil ederiz diye düşünüyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.