BAŞKAN YILMAZ İLE ANTAKYA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

BAŞKAN YILMAZ İLE ANTAKYA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın şehrin tarihi değerlerinin ayağa kaldırılması, layık olduğu görünüme kavuşması konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda sürdürülen Kurtuluş Caddesi Restorasyon projesi 4. etap ile devam ediyor.  

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Kurtuluş Caddesi Restorasyon çalışmalarımızda 4. Etap ile devam ediyoruz. Kadim şehir Antakya’mızın tarihi HEROD caddesi olarak bilinen ve dünyanın ilk aydınlatılan caddesi olan Kurtuluş Caddesi’nde 4. etap restorasyon çalışmalarımız Uzun Çarşı Girişi Doğu Cephesi ile Affan Kahvesi arasında başladı. 5 Milyon Tl bütçe ile başladığımız 4. etap çalışmaları kapsamında tarihi yapılarımızın cephe iyileştirme işlemleri tamamlandığında 5. etap ile caddemizin geriye kalan yapılarında çalışmalarımız devam edecek. 

Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın şehrin tarihi dokusunu geleceğe daha sağlam aktarabilmek, görsel bir bütünlük kazandırmak ve layık olduğu değere kavuşturmak amacıyla 16 Kasım 2019 tarihinde başlattığı proje kapsamında eş zamanlı olarak çatı, pencere, kapı, daraba, camekan, yenileme ve elektrik tesisatı ile boya işleri yürütülmektedir. 

Antakya’nın yüz akı olan Kurtuluş Caddesi Restorasyon projesi, cadde üzerindeki tüm yapılar tamamlanıncaya kadar etap etap devam edecek.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.