Meşale Gazetesi

BAŞKAN YILMAZ KENTE YENİ BİR SPOR TESİSİ DAHA KAZANDIRDI

BAŞKAN YILMAZ KENTE YENİ BİR SPOR TESİSİ DAHA KAZANDIRDI

Antakya’da spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente yeni bir spor tesisi daha kazandırdı. 

Küçükdalyan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve son rötuşları yapılan tesisi inceleyen Başkan Yılmaz, tesisin amatör spora ve tüm Antakya’daki kulüplere hizmet vereceğini kaydetti. Başkan Yılmaz, tesisin Antakya’daki büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.  

Başkan Yılmaz; “Sahamız Tüm Sporcularımıza Hayırlı Olsun” 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz incelemeler esnasında yaptığı açıklamada; “Yapımında sona gelinen 500 kişilik stad, Antakya’daki tüm amatör kulüplere hizmet verebilecek kapasiteye sahip olarak yapıldı. Millet Bahçesi’ne dönüştürülmekte olan Nazım Koka eski Sahası’nın yerinin yıkılmasından dolayı, bu kapasitede sentetik çim saha olmamasından yakınan tüm spor kulüplerimize yönelik bu sahamızı inşa ediyoruz. Küçükdalyan Mahallemizde yapımında sona geldiğimiz tesisimiz önemli bir ihtiyacı karşılayacak. 500 kişilik tribünü ile amatör maçlara ev sahipliği yapabilecek yeterlilikte bir sahayı kentimize kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Kentimizdeki dileyen tüm kulüplerimize hizmet verecek olan tesisimizi yakın zamanda hizmete alacağız. Emeği geçenleri kutluyor, tesisimizin kentimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz spora ve sporcuya katkı yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.