BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİT ALİ UÇAR ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ ALAHAN MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN YILMAZ,  ŞEHİT ALİ UÇAR ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ ALAHAN MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Alahan Mahallesi İlkokulu bahçesinde yaptırdığı ve Şehit Ali Uçar’ın adının verildiği çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Şehit Ali Uçar’ın ailesi, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Nesrin Jontürk, Okul Müdürü Ömer Nar, Mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda mahalle sakini katılım gösterdi.

Başkan Yılmaz açılış programında yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Okullar, ülkemizin aydınlık yarınlarının yapı taşlarıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu bilinçle hareket ederek eğitim öğretime verdiğimiz önemle bu yönde hizmetler üretiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz yarınlarımızın teminatıdır. Onlara yönelik yapılan her yatırım aslında ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. 

Bu anlamda Antakya Belediyesi olarak eğitimde de marka kent olma hayalimizi gerçekleştirip gelecekte söz sahibi bireylerin ilçemizde yetişmesini hedefliyoruz.

Antakya Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız bilim ve sanat merkezimiz, spor sahalarımız ve okullarımızın ihtiyaçlarına yönelik katkılarımız ile bu idealimize hızla ilerliyoruz. Kısa bir süre içinde eğitim öğretime destek kapsamında önemli adımlar atılan Antakyalı öğrencilerimizin başarısı inşallah daha da artacak.

Eğitim öğretime verdiğimiz önemin yanı sıra Aziz Şehitlerimizin adını böyle önemli merkezlerde yaşatmak da bizler için bir o kadar önemli. Bu nedenle inşa ettiğimiz ve inşallah yıllarca mahallemize hizmet verecek olan Çok Amaçlı Salonumuza, Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi evladımız Ali Uçar’ın adını veriyoruz. Bu vesile ile Aziz Şehidimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kıymetli ailesine bizlere bu imkanı sağlayarak oğullarının isminin yaşatılmasına izin verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün burada açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz Alahan İlkokulu Çok Amaçlı Salonu’nun okulumuza ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm hizmetlerimizde olduğu gibi tesisimizin inşasında da desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuşmasının sonunda AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’in de destekleri ile Alahan Mahallesi İlkokulu’na bir de spor tesisi kazandıracaklarının sözünü verdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya inşa edilen çok amaçlı salondan dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletirken, Şehit Ali Uçar’ın adının verilmesinden dolayı da ayrıca memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Programda Başkan Yılmaz şehit Ali Uçar’ın ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. 

Konuşmaların ardından kurdela kesimi ile açılışı gerçekleştirilen Şehit Ali Uçar Çok Amaçlı Salonu önünde öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.