BAŞKAN YILMAZ, ŞOFÖR ESNAFININ YANINDA

BAŞKAN YILMAZ, ŞOFÖR ESNAFININ YANINDA

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, şoför esnaflarının yanında olduğunu her anlamda kanıtlamaya devam ediyor.Başkan Yılmaz, kaldığı yerden devam ettiği ziyaretlerinde şoförlerin sorunlarını dinledi, ardından çözüm önerilerini anlattı. Başkan Yılmaz, bu kapsamda Öz Hasat Turizm sahibi Hamit İsaoğulları, Lider Öğrenci Servisi İşletmecisi Mustafa Alkan ve Gözde Öğrenci Servisi İşletmecisi Cuma Zobi’ye ve şoförlere ziyaretlerde bulundu.

Başkan Yılmaz, genel merkez nezdinde sorunların çözümü için büyük mücadele verdiğini aktardı. Artan yakıt fiyatları, yedek parça ve işçilik maliyetlerinin artması, pandemi nedeniyle aylarca okulların kapalı olması gibi çok sayıda sorunu dinleyen Yılmaz, şoför esnaflarına çözüm için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

YILMAZ: BOYNUMUZUN BORCU

Başkan Yılmaz, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “Öz Hasat Turizm’i ziyaretimizde bizleri misafir eden Hamit İsaoğullarına ve Mehmet Ali İsaoğulları’na, Lider Öğrenci Servisi İşletmecisi Mustafa Alkan’a ve arkadaşlarımıza, Gözde Öğrenci Servisi İşletmecisi Cuma Zobi ve arkadaşlarımıza kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıkları için teşekkür eder, hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Şoför esnaflarımızın sorunlarını yakından biliyorum.

Bu sorunların çözümünün olduğunu ve bu konuda girişimlerde bulunduğumuzu bir kez daha vurgulamak ve şoför esnaflarımıza moral vermek için ziyaretlerde bulunmaya devam ediyorum. Şoför esnafımız evlerine ekmek götürebilmek için yağmurda, karda soğukta direksiyon başında mücadele veriyorlar. Onların sorunlarını çözmek, daha iyi imkanlara kavuşturmak boynumuzun borcudur. Misafirperverliklerinden dolayı hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.