BAŞKAN YILMAZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BOYUNCA TÜM EKİPLERİ İLE BİRLİKTE GÖREV BAŞINDAYDI

BAŞKAN YILMAZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BOYUNCA TÜM EKİPLERİ İLE BİRLİKTE GÖREV BAŞINDAYDI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sokağa çıkma yasağı süresince, halkın sağlığını korumaya yönelik aralıksız çalışan belediye ekiplerinin hizmetlerini yerinde inceledi.

Denetimler esnasında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a Başkan Yardımcıları Orhan Mursaloğlu, Engin Sözer ve daire müdürleri eşlik etti.

Sokağa çıkma yasağı genelgesince açık olan fırın ve unlu mamül satış yerlerinde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımına özen gösterilmesi konusunda hatırlatma yaptı.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, şehrin 95 mahallesinde yıkama, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, vatandaşların sağlığını korumak için gecesini gündüzüne katarak çalışan personellerine teşekkürlerini iletti.

Başkan Yılmaz ayrıca Hanımlar Lokali içerisinde devam eden maske üretim çalışmalarında da incelemelerde bulunarak, burada hijyene özen gösterilerek üretimi yapılan maskelerin, başta belediye personellerine olmak üzere semt pazarlarında pazarcı esnafı ve vatandaşlara ücretsiz olarak verildiğini belirtti. Başkan Yılmaz konuşmalarının devamında tüm Dünya’nın koronavirüs salgınından bir an evvel kurtulması temennisinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.