BAŞKAN YILMAZ: VATANDAŞLARA AŞÜRE DAĞITTI

NTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, AŞURE İKRAMI
PROGRAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ: VATANDAŞLARA AŞÜRE DAĞITTI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Muharrem ayı münasebetiyle Antakya Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşure İkramı’ programına katıldı. 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleştirilen programa Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz’ın yanı sıra; AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, MHP Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Dilek Demirdöven, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, parti teşkilatı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, personeller, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Muharrem ayının maneviyatı, bereket, birliktelik ve paylaşımın simgesi olan ‘Aşure İkramı’ programında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, programın ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.