BAŞKAN YILMAZ YAYLADAĞI’NDA

BAŞKAN YILMAZ YAYLADAĞI’NDA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ile birlikte Yayladağı’nda temaslarda bulundu. İlk olarak Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret eden Başkan Yılmaz, çilek ve mantar üretimi yapılan alanları da ziyaret etti. Çiftçilerle de sohbet eden Başkan Yılmaz, üreticilere bol kazançlar diledi.

YILMAZ: BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR EDERİM
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kıymetli Mevkidaşım Mehmet Yalçın’a yeni görevinde başarılar diliyor merhum Belediye Başkanımız Sn Mustafa Sayın kardeşimi de rahmetle yad ediyorum. Nazik ev sahipliğinden dolayı değerli Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yayladağlı çiftçimizin alın teri ile şehrimize önemli gelir kaynağı sağlayan çilek ve mantar üretim tesislerinde de incelemelerde bulunduk. Emeği geçen tüm çiftçilerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.