BAŞKAN YILMAZ, YAZ SPOR KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, YAZ SPOR KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; yüzme, karate ve futbol alanlarında kurs alan öğrencileri ziyaret etti.

Antakya Kapalı Spor Salonu ve Antakya Yüzme Havuzu içerisinde gerçekleştirilen kurslarda öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Yılmaz’a; Hatay Gençlik Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Jöntürk, Belediye Meclis Üyesi Alev Seçmen eşlik etti.  Birinci etap kurslarını tamamlayan öğrencilerimize eğitim kitaplarından oluşan kit hediye eden Başkan Yılmaz, ziyaret esnasında öğrencilerle şakalaştı, öğrendiklerini göstermelerini istedi ve başarılı olanları tebrik etti.

Başkan Yılmaz konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Spora ve sporcuya verdiğimiz önemle, geleceğimizin teminatı gençlerimize ücretsiz spor kursu hizmetlerini hayata geçirdik. Pandeminin ağır şartları ve sıkıntılı sürecinden bunalan gençlerimizin bir nebze olsun rahat nefes almaları, sosyalleşmeleri ve spor alanlarına yönelik kendilerini geliştirmeleri amacıyla başlattığımız kurslarımıza gençlerimizin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyuyorum. Antakya Belediyesi olarak eğitim, öğretim, spor, kültür, sanat gibi pek çok alanda gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak kurs hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bizlere güven duyarak evlatlarını emanet eden değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyor, yavrularımıza başarılar diliyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden kursiyerler ve aileleri ücretsiz olarak verilen spor kurslarından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.  Başkan Yılmaz, ziyaretlerde öğrencilerle ve aileleri ile hatıra fotoğrafları çekilerek anı ölümsüzleştirdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.