BAŞKAN YILMAZ, YEMYEŞİL ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN YILMAZ, YEMYEŞİL ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, kentteki 95 mahallenin yanı sıra 40’tan fazla konteyner kent çevresinde yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor.

Yemyeşil bir Antakya için yürütülen çalışmalar kapsamında Bitki Üretim Merkezi içerisinde  yetiştirilen ağaç ve bitkiler park ve yeşil alanlarla buluşturuluyor. Antakya genelinde bulunan parklarda kırılmış, hasar görmüş, yıpranmış olan tüm oyun grupları, kent mobilyaları, yürüyüş yolları onarımdan geçerken, ağaçlandırma, çiçeklendirme, sulama ve aydınlatma sistemlerinin bakım ve onarımlarını da ekipler periyodik olarak gerçekleştiriyor. Yürütülen revize hizmetleri kapsamında parklar tamamen sökülerek yeniden yapıldı. Vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, çocukların güven içerisinde keyifle oynayabilecekleri huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar tam hız devam ediyor.

YILMAZ: HER ŞEY ANTAKYA İÇİN

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak çocuklarımızın güvenle, yeşillikler içerisinde oynayabileceği, hemşerilerimizin rahat nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturmayı çok önemsedik. Bu kapsamda şehrimizde mevcut bulunan parkları revize ettik. Aynı zamanda şehre yeni parklar kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Park ve Yeşil alanlarımızın bakım ve onarımlarını hassasiyetle yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin rahat nefes alabilecekleri yeşil alanlarımızın çim biçme, ağaç budama ve temizliği çalışmalarımız devam ediyor. Gülderen, Karlısu, Aksaray, Akasya, Gökçegöz, Bitiren, Üzümdalı, Güzelburç ve Odabaşı Mahalleleri’nde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.”Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.