BAŞKAN YILMAZ YENİ YILI MEHMETÇİKLE VE POLİSLERLE KARŞILADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, 31 Aralık akşamında Mehmetçik ve Polisleri yalnız bırakmadı.

BAŞKAN YILMAZ YENİ YILI MEHMETÇİKLE VE POLİSLERLE KARŞILADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, 31 Aralık akşamında Mehmetçik ve Polisleri yalnız bırakmadı.

Başkan Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, ilk olarak Hatay İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçik ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Yılmaz; “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik hanımefendiyle birlikte İl Jandarma Alay Komutanlığımızda Kahraman Mehmetçiklerimizle bir aradayız. Ay Yıldızlı bayrak etrafında kenetlenmiş tüm ellerin yeni yılını tebrik ediyoruz.” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “ Gündüz-Gece demeden her zaman her şartta görevleri başında olan Kahraman Mehmetçiğimizi Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ile ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık.” sözlerine yer verdi. Başkan Yılmaz ve Milletvekili Çelik Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın ardından, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz eşliğinde Vilayet Karakolu, Şehit Özen Karakolu, Narlıca ve Bölge Trafik Kontrol Noktalarında görevli polislerin yeni yıllarını kutladılar. Başkan Yılmaz Polislerin yeni yılını kutladığı paylaşımında; “Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Vedat Yavuz’la birlikte Şehit Özen, Vilayet Karakolu ve Narlıca’da görev yapan polis kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bütün yiğitlerimize hayırlı görevler diliyor, yeni yıllarını tebrik ediyoruz.” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise; “ Kahraman Türk Polisimiz Her Zaman Görev başında. Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ile Şehit Özen ve Vilayet Karakollarını ziyarette bulunup, Polislerimizin yeni yıllarını kutladık.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.