BAŞKAN YILMAZ ZABITALARI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ ZABITALARI AĞIRLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını tebrik etti. Antakya’da bir restoranda düzenlenen yemek organizasyonunda Başkan Yılmaz öncülüğündeki programa Antakya Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Mursaloğlu, Alev Seçmen, belediye meclis üyeleri ve zabıta personelleri eşlik etti. Zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Yılmaz, zabıtanın görev ve sorumlulukları çerçevesinde zor bir görev icra ettiklerine vurgu yaptı.

“ZABITA HAFTANIZI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Bir ilçedeki huzur ve güvenin sağlanması zabıtaların görev ve yetkileri arasındadır. Sizler sayesinde düzeni, tertibi, birbirimize olan saygıyı, hukuk ve yönetmelik kurallarının uygulanmasını sağlamış oluyoruz. Sizler mesai mefhumu gözetmeden 7/24 görevleri başında olan zabıta arkadaşlarımız bu yüzden bizim için çok önemli bir yere sahipsiniz. Ben zabıta ekiplerimize teşekkür ediyor, sizler nezdinde 196 yıllık köklü bir geçmişe sahip, ülkemizin her bir köşesinde fedakarca görev yapan tüm zabıta çalışanlarının Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.