BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇARŞI ESNAFI ZİYARETİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve beraberlerindeki heyet, Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇARŞI ESNAFI ZİYARETİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve beraberlerindeki heyet, Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Yılmaz, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileğinde bulundu.AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve parti teşkilatı üyeleri ile birlikte çarşı esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Yılmaz, esnafın istek ve arzularını tek tek dinledi, çözümü konusunda gereken ne varsa yapılmasının gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyan çarşı esnafı, şehir genelinde yaptığı hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Esnaf aynı zamanda Başkan Yılmaz’ın her daim esnaf dostu oluşu, esnafın sıkıntılarını bizzat dinleyerek çözümü noktasında desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.