BAŞKAN YILMAZ’DAN HASSA İLÇESİNE DESTEK

BAŞKAN YILMAZ’DAN HASSA İLÇESİNE DESTEK

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasının ardından Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’dan destek gecikmedi.Son günlerde yoğun kar yağışı ve etkisi altına aldığı İlçelerin biri de Hassa ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Karataş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da; “Kar yağışının başladığı andan itibaren şahsım ve ekibimle tüm vatandaşlarımızın istek ve taleplerine yetişmeye çalıştım. Rabbimin rahmeti afete dönüştü. Hava şartları müsaade ederse çok yakında normale döneceğiz İnşallah. Ondan (Allah’tan) ne gelirse bin şükür olsun. Bu süreçte zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” açıklamasının ardından Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’dan destek çağrısı gecikmedi. Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hassa İlçemizi etkisi altına alan yoğun kardan etkilenen hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antakya Belediyesi olarak ihtiyaç halinde tüm birimlerimiz ile destek olmaya hazırız Sayın Başkanım” diyerek örnek bir Belediyecilik anlayışı sundu.

 BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın destek çağrısı üzerine Hassa ilçesinden vatandaşlar Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler. Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş da kar yağışının başlamasının sonrasında afete dönüşmesi ile birlikte sahada olduğunu halkla iç içe olduklarını söyleyerek Belediye Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederek, “Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a bu duyarlı davranışından dolayı Hassa halkı olarak teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.