Meşale Gazetesi

BAŞKAN YILMAZ’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 10 Mart Çarşamba akşamı idrak edilecek olan Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi; “Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk’a ulaştığı Miraç Gecesi’ni idrak edeceğiz. Miraç Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade etmekte, biz müminler için de arınma ve tertemiz olarak Allah’a yönelme anlamına gelmektedir. 

Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimize almayalım. 

Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutlar, bu önemli gecede edilen duaların huzur, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” 

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.