BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİ AİLELERİNE JEST

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİ AİLELERİNE JEST

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Bugüne kadar Antakya’da eğitim gören öğrencilere sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çeşitli hizmetler sundu. Salgın sürecinde internete yetişemeyen çok sayıda öğrencinin imdadına yetişerek özel olarak hazırlanan bir tır ile özellikle kenar mahallelerde bulunan çok sayıda öğrencinin uzaktan eğitim almasını sağladı. Pandemi’nin başladığı süreçten bu yana gezici tır hemen her gün belli saatlerde çeşitli mahallelere giderek öğrencilere internet kullanma ve uzaktan eğitime erişme olanağı sağladı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz bu hizmetinin yanı sıra belediye imkanlarıyla kurduğu bilim merkezini öğrencilerin hizmetine açtı.Bu bilim merkezinde bugün de çok sayıda öğrencinin yeteneklerini geliştirmesine ön ayak oldu. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Pazar günü yapılan LGS sınavı öncesi ve esnasında jestte bulundu.

Başkan İzzettin Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda belirlenen okullarda öğrencilere ve ailelerine çay, su ve simit dağıtıldı.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ‘ın bu jesti öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için çalıştıklarını belirterek sınava giren öğrencilere başarılar diledi. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.