BAŞKAN YILMAZ’DAN PENÇE KARTAL HAREKÂTINA DESTEK

BAŞKAN YILMAZ’DAN PENÇE KARTAL HAREKÂTINA DESTEK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Irak’ın kuzeyine yönelik başlatılan Pençe-Kartal Operasyonu ile ilgili, “Dualarımız kahraman ordumuz ve Mehmetçiğimizle birlikte.” dedi.

Pazar akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyinde teröristlerce üs olarak kullanılan Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk’a hava harekâtı düzenlendi.

“Pençe-Kartal Operasyonu” adı verilen harekât başarıyla sürerken, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Mehmetçik için destek mesajı yayımladı.

Başkan Yılmaz mesajında, “Varlığımıza kast edenlere karşı, ülkemizin güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Irak’ın kuzeyine yönelik başlatılan Pençe-Kartal Operasyonu’nun başarıyla tamamlanmasını ve hiçbir Mehmetçiğimizin saçının teline dahi zarar gelmemesini diliyorum. Cenab-ı Allah Mehmetçiğimizin yâr ve yardımcısı olsun. Dualarımız kahraman ordumuz ve Mehmetçiğimizle birlikte.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.