BAYRAKÇIOĞLU, DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

BAYRAKÇIOĞLU, DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, hastane genelinde hizmetleri denetleyerek birimlerdeki çalışmaları yerinde inceliyor. Artan koronavirüs vakalarının ardından denetimlerini sıklaştıran Bayrakçıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte poliklinik alanında vatandaşlara sunulan hizmetleri denetledi. Başhekim Vekili Bayrakçıoğlu, tüm personellere uyarılarda bulunarak, hastalara daha kaliteli ve mükemmele yakın hizmet verilmesini istedi.

BAYRAKÇIOĞLU’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Başhekim Vekili Bayrakçıoğlu’nun denetimleriyle ilgili hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu,  beraberindeki heyet ile birlikte hastanemizin genel alanlarına ve sağlık hizmeti sunulan poliklinik alanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte poliklinik alanlarında halkımıza sunulan kaliteli sağlık hizmetlerini yerinde inceleyerek saha değerlendirmelerinde bulundu.

Başhekim Vekili Dr. Bayrakçıoğlu, yaşadığımız bu zor süreçte görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza, gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek alanlardan ayrıldı” ifadelerine yer verildi. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.