BAYRAKÇIOĞLU İFTARDA SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

BAYRAKÇIOĞLU İFTARDA SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle sağlıkçılar için düzenlenen iftar programına katıldı. Gününü hastanedeki mesaisine ayıran, mesaisi bitince de hastanedeki çalışmaları denetleyen Bayrakçıoğlu, akşam da iftarda sağlık çalışanlarıyla buluşarak temposuyla takdir kazandı.

Vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için 7/24 görevi başında olan Bayrakçıoğlu, sağlık çalışanlarıyla birlikte yaptığı iftarla da birlik ve beraberilk duygularını pekiştirdi. Bayrakçıoğlu, ikram edilen yemeklerle iftarını yaptıktan sonra sağlık çalışanlarıyla da sohbet ederek hastaneyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ardından sağlık çalışanlarının kadir gecesini kutlayan Bayrakçıoğlu, sağlıkçılara iyi dilek ve temennilerini iletti.

“RAMAZAN’INIZ VE KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN”

Bayrakçıoğlu, mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Bugün 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi münasebetiyle iftarımızı birlik, beraberilk ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu sofrada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Allah soframıza bereket, insanlarımıza sağlık ve sıhhat versin. Bu gece hepimize bereket, sağlık, devletimize birlik versin. Sizler vatandaşın sağlığına kavuşması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Sağlıkçılar herkesin olduğu gibi benim de gözümde birer melektir. Bu sebeple bugün sizinle olmak benim için onur kaynağıdır. Hepinizin Ramazan ayını ve Kadir Gecesini tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAYRAKÇIOĞLU, İFTAR SONRASINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Sağlık çalışanları, kendileriyle her zaman yakından ilgilenen ve ilgisini esirgemeyen Bayrakçıoğlu’na teşekkürlerini iletti. İftar sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastaları ve çocuk servisini ziyaret eden Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu tedavi gören çocuklara hediyeler verdi. Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu görevi başında olan sağlık çalışanlarının da kandillerini kutlayarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip alanlardan ayrıldı.Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.