BAYRAKÇIOĞLU’NDAN ATSO’YA NEZAKET ZİYARETİ

BAYRAKÇIOĞLU’NDAN ATSO’YA NEZAKET ZİYARETİ

Hatay’ın sağlık camiasının çalışkan ismi olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. Dr. Bayrakçıoğlu’nu ziyarette Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız karşıladı. Dr. Bayrakçıoğlu, başarılı çalışmalarıyla Antakya’da ticaret ve sanayi camiasına önemli kazanımlar sağlayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e teşekkür etti.

ÇİNÇİN’DEN BAYRAKÇIOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun zaman başhekim vekilliği, şu anda da başhekim yardımcılığı yapan, pandemi döneminde Hatay’da tüm süreci baştan sona sorunsuz şekilde yöneten Dr. Bayrakçıoğlu’nun Hatay için büyük bir şans olduğunu vurgulayan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, tüm hizmetleri için Bayrakçıoğlu’na teşekkür ederk, bundan sonra yapacağı hizmetler için de başarılar diledi. Çinçin ve Yağız, Bayrakçıoğlu’na ATSO binasının bölümlerini gezdirdiler. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.