“BAYRAKDAR ANNE-BABASININ ADINI YAŞATACAK”

“BAYRAKDAR ANNE-BABASININ ADINI YAŞATACAK”

Memur-Sen Hatay İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Suriye’nin İdlib kentinde kurulan köye maddi katkıda bulundu.

Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden babası Zeynel Abidin Bayrakdar’ın vasiyetini yerine getiren Bayrakdar, Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ın adıyla kurulan MEHMET AKİF İNAN VAKFI (MAİV) tarafından Suriye İdlip’ te yapılan Mehmet Akif İnan köyünün 2 sokağının birine babasının, diğerine annesi Nedire Bayrakdar’ın adının verildiğini açıkladı.

Vasiyeti yerine getirmekten dolayı oldukça mutlu olan Bayrakdar, Mehmet Akif İnan köyünün açılış programına da iştirak etti. Suriyelilerin heyecanına ortak olan Bayrakdar, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. 400 haneli 38 metrekare briket evlerden oluşan köyde binlerce Suriyeli vatandaş yaşayacak.

BAYRAKDAR: ALLAH CÜMLEMİZİN ÖLMÜŞLERİNE RAHMET EYLESİN Programda duygusal anlar da yaşayan Bayrakdar, bu köyün, Suriyelileri sıcaktan ve soğuktan koruyacak şekilde tasarlandığını belirtti ve köyün mazlum Suriyeli vatandaşlara hayırlı olması temennilerini iletti. Bayrakdar, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın adıyla kurulan MEHMET AKİF İNAN VAKFI (MAİV) tarafından Suriye İdlip’ te yapılan Mehmet Akif İnan köyünün açılış programına katıldık. 400 haneli 38 metrekare briket evlerden oluşan köyde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına bir cami ve geçen yıl pandemi nedeniyle kaybettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız merhum Mithat Sevin adına yapılan 18 derslikten oluşan okulu, çocuk parkını, Suriye’de çadır kentlerde yaşayan Suriyeli kardeşlerimizi yazın sıcağından kışın soğuğundan koruyacak. Onların kendi topraklarında kalmalarını sağlayacak kıymetli bir adım olan köyümüzün yapımında emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan tam bir yıl önce kaybettiğimiz babam merhum Zeynel Abidin Bayrakdar’ın vasiyetiyle yapılan iki sokağa da babamın ve annem Nedire Bayrakdar’ın adının verilmesi bizleri hem duygulandırdı hem de evlatları olarak sevindirdi. Rabbim cümlemizin ölmüşlerine rahmet geride kalanlarımıza hayırlı ömürler versin” ifadelerini kulandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.