BAYRAKDAR: ASELSAN 1’DE GÜVENLİK SORUNU VAR

BAYRAKDAR: ASELSAN 1’DE GÜVENLİK SORUNU VAR

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, öğretmenlerin barındığı Aselsan 1 Konteyner kentte güvenlik sorununun olduğunu söyledi. Öğretmenlerin yoğun olarak kaldıkları Aselsan 1 Konteyner kenti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Bayrakdar, burada öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin sorunlarını dinleyen ve bol bol not alan Bayrakdar, “öğretmen arkadaşlarımızın çoğunlukta olduğu ASELSAN 1 konteyner kenti ziyaret ederek burada ikamet eden arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik.

Hava soğuk, ama biz yollardayız. Söylediklerini not alıyoruz. Diyorlar ki,  Aselsan 1 de güvenlik sorunu var. Başka konteyner kentlerde Jandarma veya diğer güvenlik görevlileri varken bizde neden yok? Konteyner kentin girişine geldiğinizde fark etmiyorsunuz bile giriş karanlık. Güvenlik kameraları çalışmıyor. Sık sık arıza meydana geliyor. Kablolar dışarıda yağmurdan etkilenip sistem arızası meydana geliyor. Elektrik kesintileri artık bıkkınlık verecek dereceye ulaşmış. Elektrikler olmayınca su kesintisi kaçınılmaz oluyor. Konteyner kentin ana yolu gibi olan bölümlerinde logarlar çok yüksek ve kazalara sebebiyet veriyor. Notlarımızı alıp oradan ayrılıyoruz. Sorunların çözümü için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.