BAYRAKDAR, ÖĞRENCİLERE, ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

BAYRAKDAR, ÖĞRENCİLERE, ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim çalışanlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bayrakdar, öğrencilerin karne heyecanına ortak olarak, uzun ve yorucu bir eğitim dönemini geride bırakan tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına teşekkür etti.Bayrakdar, yaptığı açıklamada, “Uzun bir eğitim döneminin ve yorucu bir çalışma temposunun ardından öğrencilerimiz bugün karnelerini alıyorlar. 2023-2024 eğitim-öğretim yılını geride bırakırken; zor, yorucu ve fedakarlık gerektiren bir mesleği icra eden, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yetiştirmenin verdiği mutluluğun sahibi öğretmenlerimizin şahsında tüm eğitim çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum,” dedi. Öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının, öğrencilerin gelişiminde ve başarısında oynadıkları kritik rolün altını çizdi.

Karne sevinci yaşayan öğrencileri de tebrik eden Bayrakdar, onların bu başarılarında emeği geçen ailelere de teşekkür etti. “Karne sevinci yaşayan sevgili öğrencilerimizi kutlarken, kitapların eksik olmadığı güzel bir tatil diliyorum,” diyerek, öğrencilere verimli ve dinlendirici bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayrakdar, öğrencilerin tatil döneminde de kitap okumalarını ve öğrenme süreçlerini sürdürmelerini önerdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.