BAYRAKDAR OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

BAYRAKDAR OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Narlıca İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan eğitimcilerle buluştu. Başkan Bayrakdar, eğitim kurumlarını ziyaretinde sendika üyesi eğitimcilerle gündem değerlendirmesi yaptı. Eğitimcilere haklarının arttırılması ve yeni haklar elde edilmesi süreçlerini aktaran Bayrakdar, eğitimde sözleşmeli-kadrolu ayrımının kalkması ve tüm öğretmenlerin kadroya alınması için sendika olarak çalıştıklarını belirtti. Eğitim emekçilerinin de sorularını yanıtlayan Bayrakdar, misafirperverliklerinden dolayı eğitimcilere teşekkür etti.

“TÜM ÖĞRETMENLERE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM”

Başkan Bayrakdar ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün Narlıca İmam Hatip ortaokulu’nu ziyaret ettik. Eğitim çalışan arkadaşlarımız ile çeşitli konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri dolayısı ile okul yöneticilerimize ve diğer eğitim çalışan arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.