BAYRAKDAR: OKULLARIN TEMİZLİK PERSONEL İHTİYACI ÇÖZÜLMELİ

BAYRAKDAR: OKULLARIN TEMİZLİK PERSONEL İHTİYACI ÇÖZÜLMELİ

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, okulların temizlik personel ihtiyacı en önemli gündem olmalıdır dedi.
Okullarda ilk hafta zor geçmiş ve hafta sonu bazı idareciler sınıf temizliğini kendileri yapmıştır diyen Başkan Bayrakdar, temizlik personel sorununa bir an önce çözüm üretilmelidir dedi.
okullar personel sorununa kendileri çözüm bulamamıştır diyen Başkan Bayrakdar, “İUP’un iş güvencesinden yoksun, adil ve yeterli gelir getirmeyen, sosyal güvencesiz bir çalışma biçimi olması nedeniyle rağbet görmemesi okulları sıkıntıya sokmuştur. Okullarda ilk hafta zor geçmiş ve hafta sonu bazı idareciler sınıf temizliğini kendileri yapmıştır.
İşgücü Uyum Programı uygulamasına şimdiye kadar yeterli oranda başvuru olmamış, sosyal güvencesiz çalışma biçimi rağbet görmemiş, okullar ise personel sorununa kendileri çözüm bulamamıştır.Okulların personel ihtiyaçlarının karşılanmasında işlevsel bir yol bulunma zorunluluğu şu an için en acil konudur. Bir an önce çözüm üretilmelidir.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.