BAYRAKDAR SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

BAYRAKDAR SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Eğitim-Bir-Sen Dörtyol İlçe temsilciliği tarafından sözleşmeli öğretmenlerle tanışma ve dayanışma toplantısı düzenlendi. Programa Memur-Sen Hatay İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar da katıldı. Toplantıda sözleşmeli öğretmenlere hitap eden Bayrakdar katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, sözleşmeli öğretmen kavramının ortadan kalkması için mücadele ettiklerini belirtti.

BAYRAKDAR: tÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM

Başkan Bayrakdar açıklamasında; “Eğitim Bir Sen Dörtyol ilçe temsilciliğimiz tarafından tertip edilen Sözleşmeli Öğretmen arkadaşlarımızla tanışma ve dayanışma toplantısına yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber katılım gösterdik.

Toplantıda bizleri yalnız bırakmayan Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Syn. Mehmet Toksoy başta olmak üzere bu toplantıyı tertip eden Dörtyol ilçe temsilcimiz Bülent Ertaç ve yönetim kurulu üyelerimize, üyemiz olsun olmasın katılım gösteren tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.