BAYRAKDAR’DAN KONTEYNER OKULLARA ZİYARET

BAYRAKDAR’DAN KONTEYNER OKULLARA ZİYARET

Memur-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, kent genelinde eğitim faaliyetlerinin sürdüğü konteyner kentlerdeki okul idarecilerini ziyaret etti.

Zor şartlarda eğitim öğretime devam eden Özbuğday Ortokulu ve Şehit Hüseyin Şerbetçi Ortaokulu yöneticilerini ziyaret eden Bayrakdar açıklamasında; “Bursa konteyner kentte eğitim öğretime devam edin Özbuğday Ortaokulunu ziyaret ederek rotasyon sonucu bu okula okul müdürü olarak ataması yapılan üyemiz Özcan Şahin’i yönetim kurulu üyemiz Nizam Aşklar ile beraber ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Daha sonra Şehit Hüseyin Şerbetçi Ortaokulu’nu ziyaret ederek bu okulda okul müdürü olarak göreve başlayan daha önceki dönemlerde Yayladağı ilçe başkanlığımızı da yapmış olan Nazım Tortuk’a ve yine bu okulda müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Erdem Bayırlı’ya hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverlikleri dolayısıyla her iki okulumuzda göreve başlayan arkadaşlarımıza ve diğer eğitim çalışanlarına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.Haber.Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.